Kwaliteit

Home » Home » Kwaliteit
P van Hoesel levert gevelelementen van een hoge kwaliteit geproduceerd in onze moderne en goed uitgeruste productiehal. Continu zijn wij in alle processen op zoek naar verbeteringen in kwaliteit en efficiency om een nog beter product te realiseren. Om de kwaliteit te blijven waarborgen controleren verschillende instanties, een zogenaamde notifed body, P van Hoesel regelmatig op het voldoen aan deze certificaten.
De kwaliteit staat of valt natuurlijk niet met enkel een certificaat. Wij zijn van mening dat de kwaliteit bepaald wordt door de volgende zaken t.w.;

 • Mensen
  Met de inzet, bewustwording en vakbekwaamheid van onze mensen, in alle lagen van de organisatie, kunnen wij kwaliteit blijven leveren.

 • Procesautomatisering
  Met de betrouwbaarheid en bewezen nauwkeurigheid van onze machines alsmede de modernste software op CAD/CAM en ERP gebied.

 • Materiaal
  Het verwerken van de beste systeemhuizen welke wereldleiders zijn in de huidige markt.

 • Duurzaamheid
  Hergebruik en recycling binnen het proces op basis van Alu-Eco en BREEAM.

 • Certificaten
  De basis en het uitgangspunt voor kwaliteit, veiligheid en keurmerk.

 

Wij werken uitsluitend met systemen van topkwaliteit. Zowel in Reynaers als Schuco zien wij uitstekende partners om uw projecten tot het gewenste eindresultaat te brengen. Wij denken graag mee met de architect en aannemer en vinden nauw overleg een belangrijke basis voor een goede samenwerking.

show_image

P van Hoesel is lid van de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche. De VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen vormen de basis voor het VMRG-Keurmerk.
Wij leveren onze elementen onder het algemeen geaccepteerd KOMO keurmerk. Onze medewerkers zijn in het bezit van VCA, zowel binnen onze productiefaciliteit als op de bouwplaats.

Om de kwaliteit op een goede manier te waarborgen hebben wij scholing en opleiding hoog in het vaandel staan. Om dit te bevorderen zijn wij een erkend leerbedrijf dat is aangesloten bij de Metaalunie en lid is van stichting OOM. Onze medewerkers volgen workshops en cursussen om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.