Over ons

Home » Over ons
P. van Hoesel, meer dan 50 jaar een betrouwbare partner voor uw gevelbouwprojecten.
De kwaliteits- en oplossingsgerichte aanpak van P. van Hoesel spreekt uit talloze projecten welke in opdracht van (semi-)overheden, aannemers en architecten zijn gerealiseerd.
Renovatie en nieuwbouw in de utiliteitssector en woningbouw zijn onze markten.
Flexibiliteit, kennis en inzicht, klantgerichtheid en kwaliteit zijn de pijlers binnen ons bedrijf.

Een uiterst moderne en goed geautomatiseerde productiefaciliteit biedt P. van Hoesel een zeer concurrerende positie in de markt.
Wij zijn ervan overtuigd hiermee klaar te zijn voor de toekomst.
Betrouwbare en bewezen profielsystemen van Reynaers en Schüco zijn onze partners hierin. Wij verwerken vliesgevels, ramen, deuren en vouwwanden in diverse series.

Wij werken volgens een genormeerd kwaliteitssysteem en conformeren ons aan de VMRG-voorwaarden. Ons bedrijf met zijn medewerkers zijn in het bezit van het VCA certificaat. Geproduceerde gevelelementen dragen daarnaast het SKG & KOMO-keurmerk. P. Van Hoesel is lid van de metaalunie.

De grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en ruime ervaring met de meest uiteenlopende projecten, maken P. van Hoesel ook voor architecten tot een interessante partner. Ieder ontwerp in aluminium wordt vertaald in het juiste product met de gewenste uitstraling zonder concessies te doen aan de achterliggende architectonisch visie.

Veel van deze projecten onderscheiden zich in constructief of architectonisch opzicht. Dus of uw project nu een eenvoudige pui of een uiterst complexe vliesgevel omvat, u kunt altijd op ons bouwen!