Partners

Home » Over ons » Partners

P van Hoesel heeft een reputatie hoog te houden voor zowel technische innovatie als kwalitatieve dienstverlening. We hebben daarom duidelijke keuzes gemaakt met de partners waar we een strategische partnerschap mee hebben gezocht en gevonden. Partners hebben een kwalitatief hoogstaand product, en dito serviceorganisatie.

Reynaers
www.reynaers.nl
reynaers
Breed ondersteund Voor gevelbouwers heeft Reynaers een unieke oplossing. Uiteraard zijn er de aluminium profielen, maar Reynaers profileert zich meer nog met alle expertise en ondersteuning die daar omheen geleverd wordt. Daarbij gaat het allereerst om de adviseurs. Maar er is meer; veel meer.

Denk aan de eigen opleidingen van Reynaers en bijvoorbeeld aan de geautomatiseerde aansturing van het productieproces. De calculatie, werkvoorbereiding met zaag- en bestellijsten, maar ook de aansturing van de zaag- en bewerkingsmachines gebeurt volledig geautomatiseerd.

Zo laat Reynaers zien, dat het in oplossingen denkt en niet in profielen.

Schüco
www.schuco.nl
schuco
Groene technologie voor de Blauwe Planeet Schüco is marktleider op het gebied van duurzame gebouwen. Wij leveren sinds 1951 wereldwijd zonne-energie-systemen en duurzame oplossingen voor ramen, deuren en gevels. Met 5.000 medewerkers en 12.000 partnerbedrijven in 78 landen biedt Schüco de meest moderne kozijn- en geveltechniek en oplossingen voor het winnen van zonne-energie. Onze service houdt onder meer in een deskundige en individuele advisering voor architecten, investeerders, projectontwikkelaars en opdrachtgevers. Het hoofdkantoor van Schüco bevindt zich in Bielefeld (Dld). In 2012 realiseerden wij een omzet van 1,8 milliard Euro.
elumatec
www.elumatec.nl
elumatec
Meer dan alleen een marktleider
Als fabrikant van machines voor de bewerking van profielen uit kunststof, staal en aluminium, bedekken wij het volledige gebruikersspectrum, van het kleinste atelier tot de industriële profielbewerker.

Wij willen niet alleen toonaangevend zijn voor wat betreft de verkoopscijfers, maar ook voor wat betreft kwaliteit en service.

De machines van elumatec komen pas op de markt, als ze voldoen aan onze hoge eisen met betrekking tot betrouwbaarheid, efficiëntie en nauwkeurigheid. Bovendien biedt elumatec wereldwijd gedegen advies en een eerste klas service bij haar klanten, een service waarop klanten snel en zonder complicaties kunnen rekenen.

ERPlus Software
www.asteq.nl
erplus
De tijden dat projecten nog manueel gepland en intuïtief aangestuurd werden, zijn voorbij. Het verloop van de projecten wordt steeds complexer en de eisen van de opdrachtgevers steeds stringenter. Bovendien spelen de complexe marktsituatie en de steeds scherpere concurrentiestrijd een belangrijke rol.

Vandaag de dag moet efficiëntie van een bedrijf al in een vroeg stadium verhoogd worden om de concurrentiekracht te verzekeren. Mede dankzij onze live verbinding met o.a. Logikal® zorgt E•R•Plus al tijdens de eerste fase van het project voor tijdswinst, verzekering van de juiste data en gebruiksvriendelijke werkprocedure. E•R•Plus is hiermee een bijzonder doeltreffend werkinstrument, dat de noodzakelijke planning en aansturing van uw projecten mogelijk maakt. U kunt zich dan volledig concentreren op het eigenlijke doel van uw onderneming.

Orgadata AG
www.orgadata.nl
orgadata
Orgadata AG is een succesvol en internationaal uitbreidend softwarebedrijf uit Leer in Niedersachsen, Duitsland. Wij onderscheiden ons door meer dan 30 jaar ervaring en een leidende positie op technologisch gebied.

Onze sterke concurrentiepositie hebben we te danken aan de kwaliteit van onze producten en diensten aan en onze betrouwbaarheid. Want wij hebben ons ten doel gesteld om altijd een duurzame samenwerking met klanten en partners te bewerkstelligen. Dat is niet spectaculair, maar wel effectief voor de lange termijn. Ons kernproduct LogiKal® is de branchesoftware voor de raam-, deur- en gevelbouw; de software voor alle relevante profielsystemen. Zowel kleine als middelgrote bedrijven, maar ook grote ondernemingen vertrouwen op LogiKal®. Deze gebruikers bereiken met LogiKal® duidelijk besparende effecten.

KOMO
www.skg.nl
komo
Het SKG-KOMO keurmerk: een symbool van zekerheid en vertrouwen. SKG is licentiehouder voor het attesteren en certificeren van bouwproducten, processen en diensten met de SKG-KOMO keurmerken. Creëer waarde voor uw product samen met SKG!

1.    Al meer dan 50 jaar hét kwaliteitskeurmerk in de bouw 2.    Onafhankelijk getoetste kwaliteit, op basis van objectieve maatstaven 3.    Uw klanten kunnen er blindelings op vertrouwen dat uw processen en producten voldoen aan het Bouwbesluit en aan specifieke kwaliteits-, prestatie- en veiligheidseisen die de marktpartijen stellen. 4.    Een SKG-KOMO keurmerk maakt tijdrovende controletrajecten bij de vergunningverlening en op de bouwplaats overbodig.

SKG
www.skg.nl
SKG-IKOB-_9__blanco-standaard_300DPI
Missie SKG
Het deskundig en onafhankelijk certificeren, keuren en testen van industriële producten voor de gebouwschil en diensten voor de industrie. Dit door intensief, proactief en duurzaam samen te werken met haar klanten.

Visie SKG
SKG stelt zich tot doel het duurzaam borgen van prestaties en de veiligheid van industriële producten voor de gebouwschil. Dit door het waarborgen, en wanneer noodzakelijk, verhogen van de kwaliteit van producten en diensten van SKG voor de gevelindustrie, handel en uiteindelijk voor de consument.

VRMG
www.vrmg.nl
vmrg
Kwaliteitseisen en Adviezen
De VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen vormen de basis voor het VMRG-Keurmerk. Het omvat een bundel kwaliteitseisen en afspraken, waaraan elke betrokkene in de productieketen zich moet houden. De VMRG-bedrijven zijn verplicht conform deze eisen te leveren. Zij hanteren deze eisen dus ook in de richting van alle leveranciers en betrokkenen.

De VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen zijn een verzameling van allerlei documenten, zoals Beoordelingsrichtlijnen en Normdocumenten (CE-markering geïntegreerd), in goede harmonie afgestemd en vertaald in begrijpelijke taal. Bovendien worden aansluitingen gemaakt met de bedrijven en contracten die zij sluiten om de feitelijke productie te realiseren.

De papieren uitgave van de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen vormt een gedegen waarborg voor actuele gevelkwaliteit. Elk jaar wordt het boekwerk herzien en gepubliceerd. Hierdoor beschikt de sector steeds over actuele regelgeving op het gebied van kwaliteit